SAM is een complete digitale leeromgeving voor leerkracht, kind en ouder die gepersonaliseerd leren in het primair onderwijs mogelijk maakt. De leeromgeving is gebouwd vanuit een sterke onderwijskundige visie, geleverd door onderwijsadvies organisatie Cedin, aangevuld met de know-how van partijen als Samsung, Vodafone en Capgemini. SAM wordt geleverd als een volledig pakket, dat is opgebouwd uit verschillende elementen zoals connectiviteit, hardware, software en dienstverlening op het gebied van ICT en onderwijs. De samenwerkende partijen achter SAM realiseren een volledige ontzorging en een veilige, persoonlijke leeromgeving.

SAM ontzorgt de leerkracht op het vlak van (papieren) administratie en communicatie en biedt op verantwoorde wijze maximale differentiatiemogelijkheden zonder dat het overzicht verloren gaat. Je hebt behalve onmiddellijk en volledig inzicht in de vorderingen en resultaten, ook inzicht in het welbevinden van de leerlingen. Kijk voor meer informatie op www.lerenmetSAM.nl.

SAM is met diverse aanbieders van (open) content een samenwerking aangegaan, zodat docenten binnen SAM hun lessen en (papieren) methode met extra content kunnen verrijken. Stichting Khan Academy NL en SAM zijn nu ook een samenwerking aangegaan, zodat de video’s en oefeningen van de Khan Academy via de SAM bibliotheek  op eenvoudige wijze gekoppeld kunnen worden aan leerdoelen en lesactiviteiten.

Op 3 en 4 februari is SAM te vinden op de IPON, stand A079

Daar kun je meer informatie krijgen over  SAM en de toepassing van Khan Academy content binnen SAM.
Tijdens de IPON kan ook  aangemeld worden  voor een demonstratie op één van de Cedin locaties in Utrecht, Delft en Drachten.