Doneren

Wat fantastisch dat u onze donatiepagina bezoekt!

In onze rol van officiële Dutch Language Advocate van de Khan Academy zijn wij voor alle leerlingen en studenten die het Engels niet machtig zijn, hard aan het werk om een Nederlandse versie van de Khan Academy te creeeren. De Nederlandse versie is er inmiddels maar het bereiken van een complete live site met alle content is echter een grote inspanning, die niet bereikt kan worden met vrijwilligers alleen. Voor bijvoorbeeld 10 euro kunnen we een filmpje van 5 minuten vertaald krijgen en voor 40 euro gedubd.

Mogen de 800 vrijwilligers van de Stichting Khan Academy NL en de ruim 0,5 miljoen bezoekers van de Khan Academy op uw steun rekenen?
  

Belastingvrij doneren

Khan Academy Nederland is een ANBI Stichting, door deze vorm heeft u als donateur/sponsor direct belastingvoordelen.
  
  

Direct online doneren

U kunt zelf een ander bedrag invullen of met de pijltjestoets verhogen en verlagen. Klik daarna op de Doneren knop onder de betaalmethoden.

Bedrag


 

Liever zelf overschrijven?

Stort uw bijdrage op rekening nummer NL62TRIO0254662722
t.n.v. Stichting Khan Academy NL, o.v.v “Donatie”.
  

Wilt u ons periodiek schenken?

Dat kan eenvoudigweg door dit formulier in te vullen en ons toe te sturen via email of via de post!  
  
Namens alle gebruikers van de Khan Academy (khanacademy.org) en de Nederlandse versie (nl.khanacademy.org) alvast hartelijk dank!
  
P.S. Heeft u zich al aangemeld voor de nieuwsbrief? Zo informeren wij u over de besteding van uw donatie. Aanmelden kan aan de rechterkant op de website.