Activiteiten

Op deze pagina vind je meer informatie over onze huidige activiteiten.

Vertalen, vertalen, vertalen

Onze belangrijkste speerpunt op dit moment is het vertalen van de Khan Academy, zodat we binnenkort over een compleet Nederlandstalige omgeving kunnen beschikken.

Interesse? Vul dan dit formulier van de Khan Academy website in.

Pilot Tweetalig Onderwijs
Eind januari zijn we in samenwerking met Kennisnet gestart met een pilot met de Engelstalige versie van de Khan Academy bij scholen die tweetalig onderwijs aanbieden. Doel is om inzichtelijk te krijgen welke aanpassingen nodig zijn om dit materiaal aan te laten sluiten bij de Nederlandse leerlijn en welke functionaliteiten verbeterd kunnen worden voor een optimaal gebruik. Hierbij bieden we de scholen volledige ondersteuning voor al hun vragen en problemen.
 
In totaal zijn 10 scholen begonnen met de Khan Academy in de klas. Binnenkort zullen de eerste ervaringen op deze website verschijnen.
 
Donate a day campagne
In navolging van de succesvolle dag bij Google Nederland in 2012, waarbij het voltallige kantoor de hele dag heeft gewerkt aan het vertalen van Salman Khan’s video’s, zijn we de actie ‘Donate a day’ gestart. Het doel is om zoveel mogelijk mensen 1 vrije dag te laten doneren door een dag lang filmpjes te vertalen. Er zijn genoeg manier om een dag te doneren, op een vrije dag of in samenwerking met je werkgever. Het kan natuurlijk ook met je hele bedrijf! Interesse? Neem dan contact met ons op.
 
The Next Level
Studenten zijn altijd op zoek naar manieren om zich te kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt. Dat doen ze niet alleen hard te studeren en (af en toe) een feestje te vieren; onder andere vrijwilligerswerk is een goede manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen. En met vrijwilligerswerk voor de Khan Academy werk je ook nog eens mee aan de toekomst van het onderwijs!
Interesse? Neem dan contact met ons op.